Bändi- ja musiikkitoiminta

Seuriksen bändikämppä

Kirkkoveräjän seurakuntatalolla on bändikämppä, jota nuoret saavat luvan kanssa käyttää nuorteniltojen aikana. Bändikämppää on mahdollista varata käyttöönsä myös muina aikoina.

Pihlisrock

Elokuun viimeisenä sunnuntaina!

Jo vuodesta 1991 järjestetty Pihlisrock kokoaa kesän lopulla Pirkkalan nuoret ja vanhat yhteen. Pihlisrockissa lavalle kapuaa suuri joukko Pirkkalan aloittelevia musiikinharrastajia sekä myös jo hieman varttuneempia sellaisia. Etenkin pääesiintyjä Nuoret Goes Rock on erittäin matalan kynnyksen tilaisuus päästä kokeilemaan, miltä esiintyminen ison yleisön edessä tuntuu.

Selmu

Seuriksen elävän musiikin ystävät eli Selmu on seurakunnan nuorista ja nuorista aikuisista koostuva vapaaehtoisjoukko, jolla on erityinen kiinnostus musiikkitapahtumien järjestämiseen. Pihlisrock on näistä tapahtumista suurin, mutta ympäri vuoden puuhataan myös pienempiä musiikkitapahtumia, kuten klubi-iltoja tai karaokea.

Selmuun voi tulla mukaan, vaikka musapuolen taitoa tai intoa ei olisikaan. Mukana on myös penkinkantajia, valonasentajia, suunnittelun ja tapahtumatuotannon taitajia valo- ja videokuvaajia, vohvelinpaistajia, artistipassien päällystäjiä...