Takaisin seurisnettiin

·         Milloin saa tietoa siitä, mitä otetaan mukaan pääsiäisaterialle? Milloin on lähtö?

o    Jos kyseessä on Lotjan pääsiäisreissu niin lähtö on klo 17. Leirikirje on lähetetty sähköpostitse. Aterialle ei tarvitse tuoda mitään, sillä emäntä on hankkinut kaiken tarvittavan.

·         Vitsiniekka: Kysymys oli rippileiristä ilman nimeä, mutta eikös jk-ryhmillä ja leirilehdellä ole aina nimi, ja olen kuvitellut  että tämä leirilehden nimi on tavallaan rippikoulun nimi.

o    Rippikoulun alkupäivissä JK-ryhmät keksivät itseään jollain tavalla kuvaavan nimen, jolla heitä on helppo kutsua. Näin emme kutsu JK-ryhmiä esimerkiksi Joonaksen ja Julian ryhmäksi. Rippikoulun nimi on se leirin nimi, jolle olet ilmoittautunut, esimerkiksi Lotja 3. Leirilehden nimeksi tulee yleensä joku leirin sisäpiirijuttu, joka yhdistää koko leiriä. Leirilehden nimi saatetaan unohtaa helpostikin, mutta omaa leiriä olen kuullut vuosikymmenienkin jälkeen muisteltavan.

·         Miten pääsee apariksi?

o    Ota yhteyttä Ossi Hakalaan ja kerro toiveistasi (ossi.hakala@evl.fi ja 040 5658 831)

·         Riparikirje on hukassa. Pitääkö nyt talven ja kevään aikana jo tehdä jotain, vai alkaako ripari vasta annettuina alkupäivinä?

o    Su 21.1 klo 10 riparikirkko Pirkkalan kirkossa. Täällä nuoret saavat tietää kevään päivämäärät ja tapaavat leirintyöntekijät. Työntekijät laittelevat henk.koht viestejä oman leirin nuorille. Tammikuussa alkaa tapahtumaan ja noin kerran kuussa kokoontuminen kevään mittaan.