Takaisin Seurisnettiin


Nuorten aikuisten matka Taizé-yhteisöön Ranskaan 13.–20.10.2024.

Seuriksen nuoret aikuiset lähtevät ulkomaille! Lähtisitkö mukaan? Seuriksen historian ensimmäinen matka Taizé-yhteisöön, Ranskaan järjestetään 13.–20.10.2024.

Taizé-yhteisö on ekumeeninen luostariyhteisö, jonne tuhannet nuoret aikuiset ympäri maailman 
matkustavat joka vuosi etsimään mielenrauhaa, yhteyttä ja Jumalaa. Taizé-yhteisössä elämä pyörii rukoushetkien, yhdessäolon ja talkootöiden ympärillä. Yhteisö on tunnettu etenkin lauluistaan, hiljaisesta rukouksesta sekä kansallisuuksien rajat ylittävistä kohtaamisista. Merkittävä osa kokemusta on eri maista tulevien nuorten aikuisten tapaaminen, uusien ystävyyksien solmiminen ja hauskanpito.

Matka on suunnattu nimenomaan seuriksen nuorille aikuisille, eli vaatimuksena lähtijöille on 18 vuoden ikä. Matkan hinta muotoutuu vielä, mutta osallistujille majoitus- ja matkustuskustannukset tulevat olemaan noin 500 euron luokkaa. Matka on mahdollista maksaa monessa erässä. Yhteisössä puhutaan monia eri kieliä, mutta auttavalla englannin kielellä pärjäät varmasti.

Lisätietoja voi kysyä Varpulta (p. 0406430003) ja Ossilta (p. 0405658831). Jos olet alustavasti 
kiinnostunut, olisi kiva, jos kertoisit siitäkin Varpulle tai Ossille, jotta osaamme varata matkalle oikean määrän paikkoja. Alustava kiinnostus ei sido mihinkään.

Sitova ilmoittautuminen on auki 1.–31.3.2024.


Matka toteutuu, jos sitovia ilmoittautumisia saadaan tarpeeksi. Mikäli ilmoittautumisia ei ole 
tarpeeksi, jo ilmoittautuneilta ei peritä mitään kustannuksia.